Tuesday, November 21, 2006

Claxonam si .... ne miscam ?

Ca orice om dimineata merg spre servici mai mult dormind. Sau cel putin asta incerc sa fac pentru ca nu se poate datorita soferilor binevoitori care tin sa anunte ca ei sunt gata de plecat mai departe din intersectie. Cu toate ca acolo exista un militian care dirijeaza (si incredibil azi-dimineata chiar se descurca de minune) intersectia era blocata pe o banda iar blocajul continua pan la urmatoarea intersectie. totusi erau niste persoane insistente pe la jumatatea coloanei care presupuneau ca daca ei vor claxona insistent toata lumea le va face loc. sau poate printr-o minune vor dispare celelalte masini. sau poate unu ca mine trezit brusc le ba adresa un "buna dimineata soare". Spre bucuria lor le-am adresat : multa "fericire dragoste si iar fericire" lor si familiei lor, parintilor care i-au adus pe lume si tuturor rudelor, sfintilor si tot de care s-ar putea lega cineva. DOBITOCILOR OARE DACA O SA CLAXONATI 20 DE MINUTE O SA DEVENITI MAI DESTEPTI ? SAU O SA CASTIGATI LA LOTO ? ca de miscat oricum nu va miscati.

4 comments:

Å¢ugurlan said...

Heh, e bestial la semafor in masina... in 0.3s de cand s-a facut verde, un idiot care este cel mult al patrulea la rand claxoneaza disperat...

Anonymous said...

cele 0.3s se numesc "minutul de bucuresti"

Anonymous said...

secunda de bucuresti adik

Anonymous said...

Ei claxoneaza oricum, constienti fiind ca n'o sa rezolve nimic. parca numai ei se grabesc...tu stai pe strada de dragul artei...pisa-m-as pe ei de tzarani prosti. Sunt obisnuitzi ca la vaci...sa fluiere.