Thursday, January 4, 2007

Peasants everywhere

Cu ocazia sarbatorilor si a unei mici vacante m-am refugiat la munte. In busteni mai exact. Intr-una din zile cu inca vreo 4 amici hai si noi sus pe munte sa ne zgaim ochii la pietrele care-s p'acolo. Ajungem sus, ne invartim, favem vreo doua poze, si ne indreptam spre sfinx sa trantim vreo doua poze si acolo. De mentionat ca era o vreme relativ superba. Soare, destul de frig si vant si oleaca zapada pe ici pe colo. Totusi pe langa monument nu prea era zapada. Pana sa ne apucam de poze trece un grup format din vreo 5 baieti si 3 fete, se urca cat mai sus, baietii se dezbraca ramanand in chiloti si incep cu atitudinea de macho: "mama ce cald e, ui la aia ce imbracati sunt cand e atat de cald, vai cat de superb sunt eu...", bineinteles acompaniati de maneaua corespunzatoare. Oare asta e ultima moda in impresionat gagici ?

note to self: ba meri dreaq la sala, baga niste pastile, downloadeaza ultimile "pese" marfa din categoria gutza si adrian ca altfel mori dreaq fara nevasta.

1 comment:

Anonymous said...

Din pacate asta e "ultimul racnet" in materie de impresionat gagici. Nu spun ca ar trebui musai sa le reciti din cine stie ce clasic dar parca prea au invadat lumea astia cu telefoanele cu mp3 numai Gutza si altii din aceeasi categorie. Iar fetele...culmea, chiar par cucerite de stilul asta.