Wednesday, May 9, 2007

Drumurile noastre toate ...

Bucuresti, soare puternic, parul sta bine. Ceasul nu indica bine totusi. Sunt in intarziere iar mijloacele de transport in comun doar ce au parasit statia. Si erau chiar doua. Apare intrebarea: luam un taxiu pan la munca si impartim juma-juma?

Moment de gandire pt cel cu care eram, cercetarea orizontului(nu se vedea nik) si decizia e luata:luam taxiul(mai ales ca in mod ciudat intersectia era destul de libera in sensul in care voiam noi sa plecam>>>lucru bun)

Urcat in taxiu, plecat, mers 500 m, blocat in trafic. Peste tot pe unde incercam sa gasim un mod de a scapa era blocat, claxoane, masini peste masini. Noroc cu radioul ca ne-au anuntat pe unde se fac lucrari: PESTE TOT PE UNDE AM FI VRUT NOI SA INCERCAM SA PLECAM. Viteza de deplasare e in medie 4 km pe ora. Joy and fun. Deja ma gandeam ca intarziam mai mult cu taxiul decat as fi intarziat cu RATB-ul. Totusi t aximetristul, baiat destept, a stiut pe unde sa coteasca si ne-a dus la timp la munca.

Partea buna: ajuns la timp(cu toate ca ar fi trebuit sa ajungem mult mai "la timp") si economisit banii de bilet. Partea proasta: dat o gramada de bani la taxiu la cat am stat in trafic.

Concluzia: drumurile noastre duc in blocaje. Traiasca primaria!!!

1 comment:

Ionut Puiu said...

La anumite ore cel mai rapid ajungi pe jos. Nici reatebeu si nici taxiul nu pot garanta ca vei ajunge la timp. Poate doar metroul... asta daca ai de unde.