Wednesday, May 5, 2010

Liar liar ...

Eo nu inteleg o treaba. De ce pana mea minte lumea, ca mai devreme sau mai tarliu oricum se afla. Si cand se afla de obicei iese rau, sau pur si simplu sunt pusi in niste situatii de tot cacatul. Acu partea mai funny e ca prin astia de mai bantui eo cu ei e un oarecare gigi. Care gigi are, printre multe altele, defectul de a exagera. De obicei noi radem si aplicam regula de 3. Asculti ce zice el, imparti la 3, si esti aproape de rezultat.

Si de aici is o gramada de trebi, care mai de care mai distractive. Si datorita faptului ca la inceput copchilaream destul impreuna in mai toate povestirile lui eream si eo implicat. Si vine partea comica, cand incepea el sa relateze diverse si ramaneam masca cum putea sa le umfle. Partea naspa e ca eram prins in poveste si trebuia sa incep cu: "nici chiar asa, era mai putin, parca, nu mai stiu etc etc" Intre timp vremea a trecut si al nostru gigi a ajuns din lac in put. Nu se mai opreste, si partea proasta e ca nici nu-si mai aduce aminte ce si cum exagereaza. Asa ca fiecare din noi ne trezim cu o noua varianta a povestii. Si stau si ma gandesc oare de ce dracu exagereaza el in halul asta, sau de ce tranteste cate o treaba de-ti sta mintea`n loc? E genul, care cand tu spui ca ai baut 2 beri si erai ametit o sa spuna ca el a baut 10 si tot mai ducea gramada. Cu timpul doar cateva arii au ramas in afara zonei lui de acoperire, in rest e cel mai bestial la toate, doar restu`s mai degeaba. Sau mai comic, noii lui amici sunt cei mai tari si mai bestial de pe planeta. Pacat ca dupa 2 zile is niste terminati si doar i s-a parut ca-s bestiali.

Acu fo cateva zile mi-a dat a mea fimeie un link si m-a bufnit rasu: oamenii care mint o iau razna, ca-i prea mult de tinut minte, ce si cum si pe cine ai mintit. Se pare ca-i oarecum adevarat. Thumbs up.

No comments: