Saturday, April 14, 2007

where`s ma` biatches ?

De mici incep sa suga. Si la propriu si la figurat. Am avut ocazia sa folosesc internetul asta la diverse chestii. In afar de downloadat porn :) Si usor usor am mai intrat si in contact cu diversi oameni din diverse tari. Impresia lor despre romania, in mare parte aceeasi: hoti si tarfe.

Nu prea aveam cum sa le schimb parerea, dar am fost mai surprins cand am aflat ca pana si prietena mea de atunci incerca sa "faca bani pe net". Mai exact la vrajit babalai poate poate o mai scoate si ea fun dolar. Lucru care l-a invatat de la o colega de clasa. Ca aleia ii mergea afacerea.

Mai exact despre afacerea colegii de clasa: o tipa care arata cat de cat bine, care sugea de la pretenu` ei o gramada da voia si mai mult. asa ca s-a apucat si de prostit babalai pe net. partea si mai aiurea e ca prietenu stia. acu nush cum is altii dar eu unul mi-s satul de lipitori. si m-as simti si mai aiurea sa stiu ca si prietena mea face asta(cum de altfel m-am si simtit). Acu o parte interesanta. Respectiva a tot supt de la ala de peste hotare pan cand ala s-a gandit sa vina sa o vada. Si a venit. Iar ea s-a gandit sa se duca sa il cunoasca, dar impreuna cu prietenul ei din romania. Acu care e mai prost ? Ala d'afar sau ala d'aici ? Ca ea in nici un caz nu era.

Inapoi la prietena mea. I-am si explicat: "daca nu ai bani nu face pe tarfa sa ceri de la altii. Daca esti multumita cu mine si de felul in care ne descurcam, bine, daca nu, jet." Pt o perioada intelesese. Apoi se apucase iar, ca voia sa isi ia nush ce kkt. Un motiv de cearta (printre multe altele). Dipa ceva vreme se mandrea ca se uita nush care dintr-un bmw la ea. Maine poimaine imi va trimite vederi din spania :) Succes fetito, ca oricum bani n-ai primit de la niciunu. Tre sa oferi si ceva la schimb ;)


No comments: