Sunday, December 17, 2006

Reclame "destepte"

In weekend a trebuit sa dau o fuga pan acas pt niste acte. Bineinteles in lipsa de ocuptie mi-am aruncat si vreo cativa ochi peste televizorul plin de praf. Filme, muzica, reclame. Si prima reclama care ma loveste este cea la vodka scandic.

Ceea ce am inteles eu din reclama respectiva e ca pe tanarul din imagine nu-l intereseaza faptul ca este dat afara din casa de catre prietena (care arata bine), nu-l intereseaza ca ii sunt aruncate mai toate lucrurile pe fereastra (oare nu traim in romania unde ni se cam rupe inima cand niste chestii sunt distruse si care costa o caruta de bani), nu-l intereseaza mai nimic si pur si simplu sta si zambeste pana cand frumoasa blondina ii arunca si lucrul lui cel mai de pret. Vodka Scandic. La fantastica sticla de plastic care rezista caderii de la etajul x si care ii va face viata fericita(n-are unde sa stea aparent, nu mai are lucruri, dar are vodka). Go shoot yerself mofos.

A 2-a reclama fantastica care m-a lovit rau a fost cea la skol. Unde masculul sta la bar si bea o bere. Iar in creierul lui care e gol se pare is vreo 4 bizde care se ... odihnesc. Moment in care intra pretena/nevasta pe usa barului. Si parca e eloa, stie exact ca in capu lui el se plimba niste phomeli. Si dipa cum tot zicea eloa ca phomelile is destepte si isi dau seama imediat ele se ascund instant astfel ca masculul scapa nevatamat. De parca noi cand mergem la bere asta facem. Ne gandim non stop la 15.000 de gagici in loc sa stam la o barfa despre folbal, masini sau alte trebi cu prietenii. Cu ocazia asta as dori sa le adresez sincere urari de bine celor ce gandesc reclamele astea. Merry X-mas everyone ... but me. Poate se apuca si tanti eloa sa dea exemplu reclamele si sa se mai ia oleaca de noi.

2 comments:

Anonymous said...

Ai încrucişat posturile.

ZouZou said...

amazing to see yer kind here :) but there's always a first and always a last time ...